Ljubica Pribanić    18.01.2017.

Održane duhovne vježbe za Suradnike Božje ljubavi

U Duhovnom centru sestara Družbe Kćeri Božje ljubavi u Granešini od petka, 13. siječnja do nedjelje, 15. siječnja 2017. održane su duhovne vježbe za pridružene su članove Družbi Kćeri Božje ljubavi, Suradnike Božje ljubavi. Na duhovnim vježbama su bile žene Suradnice i još nekoliko žena vjernica iz Zagreba.

Duhovne vježbe je vodila s. Ozana Krajačić, FDC koja nas je svojim promišljanjima uvodila u osobni susret s Bogom, u raspoloživost za suradnju s njim, a time i velikodušnost prema bližnjima. Osobnim uranjanjem u Božju riječ jačale smo svoje duhovne snage, spoznavajući Božju neprestanu prisutnost u našim svakodnevnim životnim izazovima, a šutnja tijekom duhovnih vježbi ljekovito je djelovala na svaku ponaosob, a time i na naše zajedništvo.

Osjećale smo svoju žeđ za Bogom, a zatim njegovo beskrajno milosrđe kojim nas nježno miluje i nosi u različitim životnim situacijama. Tijekom klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom predavali smo svoju bijedu Isusu diveći se njegovoj prisutnosti u maloj bijeloj hostiji.

Svetu misu oba dana predvodio je fra Svetozar Kraljević, gvardijan franjevačkog samostana u Dubravi koji je svojom riječju još više naglasio našu čežnju za Božjom blizinom.

 

Galerija slika:

  Novosti i događanja - Sve