29.11.2016.

Prisustvovale smo slavlju Prve pričesti na Dječjoj onkologiji

Odjel za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Klaićeva je u ponedjeljak, 28. studenoga 2016., sa svojom malom pacijenticom Lanom bio sav u svečanom tonu. Mala je Lana slavila Prvu pričest. Misu je predslavio i Lanu pričestio vlč. Ivan Vučak, u koncelebraciji s vlč. Josipom Đurinom.

Mnogi su došli kako bi prisustvovali ovom važnom trenutku u Laninom životu. Među njima smo bile i mi, sestre i postulantice Kćeri Božje ljubavi. Lanu smo upoznale u jednom od naših mjesečnih dolazaka na misu na Odjelu.

Jučer smo došle kao Lanina podrška i u želji da joj čestitamo, a ponovno smo na ovom Odjelu ostale bez riječi i u suzama. Ono što nam ovi hrabri mali junaci, te s njima njihovi roditelji i osoblje bolnice, svjedoče jačinom svoje volje i snagom vjere utisnulo se duboko u naša srca. Ta nam djeca iz dana u dan pokazuju ono što se mi trudimo uvijek ispočetka: biti radostan, biti nasmijan, tražiti dobro, imati vjeru, svjedočiti ljubav.

Lana je jučer prvi puta primila Tijelo Kristovo, i radosno pustila Isusa u svoje srce. Dočekala ga je spremna i s velikom ljubavlju, te nama, Kćerima Božje ljubavi, učinila Božju ljubav vidljivom.

Ivana Mandić, postulantica

Galerija slika:

  Novosti i događanja - Sve