s. Vesna Lagetar, FDC    19.02.2018.

Održana sjednica Povjerenstva za web i publikacije

Dana 17. veljače 2018. u Kandidaturi je u popodnevnim satima održana sjednica Povjerenstva za web i publikacije koju je vodila s. M. Tea Barnjak, voditeljica Povjerenstva.

Pozdravnu riječ svima prisutnima, u ime s. Gordane Igrec, uputila je s. Ankica Juranović te je zaželjela da rad Povjerenstva bude blagoslovljen i plodan dobrim idejama i ostvarenjima.

Budući da je s. Ankica, zbog sjednica Provincijalne  uprave, nazočila samo početku sjednice s. Tea je ukratko predstavila ostvarene zadatke i upoznala sve s budućima o kojima su u drugom dijelu sjednice članice Povjerenstva razgovarale opširnije i konkretnije.

Tijekom rada dogovorena je priprema i izrada promotivnih materijala o našoj Družbi/Provinciji i Utemeljiteljici kao i tiskanje molitvenih predložaka u svrhu širenja pobožnosti bl. Drinskim mučenicama i širenja štovanja službenice Božje Majke Franziske Lechner.

Sjednici su nazočile sve članice: s. M. Ankica Juranović, zamjenica provincijalne glavarice, s. M. Terezija Antunović, s. M. Ozana Krajačić, s. Vesna Lagetar i s. M. Ema Škriljevečki, tajnica Povjerenstva.

  Novosti i događanja - Sve