05.12.2016.

Granešina - posjet članova Dječjeg zbora iz Zaprešića

U nedjelju, 4. prosinca 2016., članovi Dječjeg zbora župe sv. Petra apostola iz Zaprešića zajedno sa s. Veronikom Šaban, svojom voditeljicom, posjetili su sestre u samostan sv. Josipa u Granešini.

Po dolasku su najprije razgledali vrtić i kratko se zadržali u vrtićkim grupama, a zatim su se uputili prema samostanu gdje ih je dočekala s. Elvira Tadić, predstojnica.

Došavši u kapelu pozdravili su Isusa pjesmom „Isuse volim te“ nakon čega im je s. Elvira predstavila samostan i sestre te progovorila što sestre rade, kako provode dan i dr. Djeca su imala nekoliko pitanja za s. Elviru.

Nakon što su dobili odgovore na svoja pitanja djeca su se uputili prema sestarskoj blagovaoni gdje su ih dočekale sestre iz zajednice. Druženje je nastavljeno uz grickalice i sokove te prigodne pjesme koje su mali zboraši spremno izveli pred sestrama. Nakon zboraša jednu pjesmu u čast Majke Franziske, naše Utemeljiteljice otpjevale su sestre, a potom su naučile djecu pjevati „Čini dobro“ – prepjev načela naše Družbe.  

U ime članova Dječjeg zbora i njhovih roditelja s. Veronika je zahvalila Bogu za krasan dan, a i sestrama za mogućnost realizacije posjete i druženje.  

s. Ivana Ćurić, FDC

Galerija slika:

  Novosti i događanja - Sve