Antonela Čaćić, postulantica    11.03.2017.

Čestitamo s. Pii Herman i postulantici Ivani Mandić

Dana 10. ožujka 2017. godine u dvorani Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu, održana je proslava Dana Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sukladno dugogodišnjoj tradiciji Fakulteta, svečanost je bila popraćena podjelom diploma diplomantima svih studijskih smjerova te licencijata licencima teologijskih znanosti.

Sestre Kćeri Božje ljubavi s ponosom ističu kako su među ovogodišnjim licencima i diplomantima bile Darija s. Pia Herman kojoj je uručen licencijat za uspješno obranjen rad na temu Antropološki vid nauka sv. Augustina o milosti i slobodnoj volji u tzv. polupelagijanskoj raspravi te Ivana Mandić, postulantica, kojoj je uručena diploma za završeni Filozofsko-teološki studij KBF-a.

Prigodnu je riječ povodom Dana fakulteta, uz mnoge uvažene goste, uputio i veliki kancelar Katoličkoga bogoslovnog fakulteta, zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić,  poručivši diplomantima: „Radujem se i čestitam na uspjehu vama, drage studentice i studenti, koji danas svoja višegodišnja nastojanja i rad krunite diplomom koja će vam uskoro biti svečano uručena. Svjedočanstvom svoga života, svojim budućim radom i poslanjem budite uvijek na ponos našem Fakultetu, Crkvi i Domovini".

Tim se riječima čestitke pridružuju i sestre Kćeri Božje ljubavi. Želimo vam blagoslovljeno djelovanje da uvijek proslavljate Boga po onome što vam je darovano.

Galerija slika:

  Novosti i događanja - Sve